Pelaajaesittelyssä: Betsy von Horror #666Betsy ei todellakaan on luovuttajapersoona, varsinkaan luistimet jalassa; aina mennään täysillä ja loppuun asti! Betsy rakastaa vauhtia ja vaarallisia tilanteita.....joten mustelmat kuuluvat olennaisesti neidin arkeen.

Shoppailemaan lähdettäessä derby nousee mieleen monen sukkaparin ja hameiden kohdalla.....tärkeäähän on myös saada derbykaappi kukkuroilleen mitä ihanampia asuja ja asusteita. =)

-Electra O'Shock-


Tarina Derbynimesi takana? Onko sellaista?
Rakastan kauhuleffoja, siksi nimi Horror, sen kummempaa tarinaa siihen ei liity.

Mikä Derbyssä kiehtoo?
Vauhti & vaaralliset tilanteet, fyysisyys sekä monipuolinen oheistoiminta

Onko sinulla "Derbyidolia", tai oletko esimerkiksi ihastunut derbytyyliin (onko jossain henkilössä potentiaalia Sinun Derbyvaimoksesi)?
Ei ole vielä derbyvaimoa, omassa joukkueessakin on jo monta ketä pidän hyvänä pelaajana, mutta varsinaista idolia en osaa sanoa.

Tavoitteesi Roller Derbyn saralla?
Saada pelata mahdolllisimman monta peliä ja kehittyä rajuksi/hyväksi pelaajaksi. Ja saada yleensäkin lajia tunnetummaksi Suomessa.

Mitkä ovat toiveesi TRH:n tulevaisuudesta?
Saada joukkueelle näkyvyyttä ja sitä kautta uusia mahdollisuuksia. Ja ennen kaikkea toimiva tiimi jolla voitetaan monta ottelua.

Kerro tähän astisen Derbyurasi paras hetki.
Urani on niin alussa vielä, ettei mitään mullistavia juttuja ole vielä tapahtunut, ne jutut on tulevaisuudessa. Parhaita hetkiä on ne kun reeneissä oppii/tajuaa uusia asioita. Sekä meidän huikean hienot edustusreissut
messuilla :)

Any bruises?
Mustelmat on vielä ollut aika pieniä, eikä mitään vakavampaa ole sattunu. Sellaista pientä kipua kropassa aina reenien jälkeen, sen takiahan tätä tekee ;)

Terveiset Derbystä kiinnostuneelle ja kenties joukkueeseen liittymisestä haaveilevalle...
Ehdottomasti kannattaa kokeilla lajia ja melko usein siihen jääkin koukkuun. Rohkeasti vaan yhteyttä lähimpään joukkueeseen! tässä lajissa kunto kasvaa ja saa paljon uusia ystäviä.

About The Author

Bio:

Rollin News Author


DERBY TODAY
Comments
Share what you think

Add comment

Please Login or Register To Add A Comment