Kuukauden Lerssi – Rulla Taalasmaa 222

Kuukauden lerssimme on nainen jonka maine kulkee edellä, jo vuodesta 2011 asti derby-piireissä hämmennystä ja ihastusta jollei muulla niin vähintään nimellään aiheuttanut Rulla Taalasmaa. Rulla tykittelee Kouvolan A-tiimin jammerina kuin pieni pillastunut aropupu, ja on viimeaikoina löytäny kaulaansa myös valmentajan pillin.

© Marko Niemelä

© Marko Niemelä

Olet ollut mukana Kouvolan joukkueessa ensitapaamisesta asti. Millainen on ollut tie parkkihalleista parrasvaloihin?

Pitkä ja pölyinen, kannan taakkaani kantaen ja ihmisiä kohtaan matkallain. No vakavasti sanoen aika laidastlaitaa kaikenlainen, ja tragedian ja trillerin värittämä romanttinen draamakomedia nuoresta naisesta ja tämän kasvukivuista ja ponnisteluista olla hyvä ja pitelemätön A-joukkeen hakattu, mutta rakastettu jäsen. No ei se nyt ollukaa niin vakavaa. Iha ok 5/5.

Olet nyt ollut A-tiimin vakiokasvo alusta asti, MVP-diplomeita satelee ja ulkomaillakin olet pelannyt. Minkälaisia tavoitteita Rullalla on tulevaisuuden varalle?

Tän hetken akuutti tavote on asenteen parantaminen ja mussuttamisen lopettaminen, noin yleensä tietty se että sais edelleen olla A-tiimissä ja et scoraisin vähä enemmän, radalla ja ”radalla” HAHAHAHA hupsis heitin läpyskän! Nii ja ainahan voi ja pitää olla parempi. Tulevaisuus, herran huomahan.

Mikä on näiden vuosien varrelta sykähdyttävin derbykokemuksesi?

Ai vaa yks? No hitto. Varmaanki Stokispelin MVP palkinto, kyllä herahtaa ilonpissaa housuun vieläkin kun tätä muistelen. LURTS!

Vaikka yleensä mennäänkin ilon kautta, niin ärsyttääkö derbyssä jokin?

Tarkotit varmaan #kilonkautta? Derbyärsytys. Ärsyttää vaikka kuinka moni asia, mut eikse oo ihan normaalii sellasten asioiden kanssa, joille olet avannut sielusi tai ottanut sen osaksi (k)ilosta pamppaavaa sydäntäsi, ni palaa vähän käpy joskus? Jos nyt joku yks konkreettinen ni kamarunkkaus. En jaksa, ei kiinnosta, harmittaa et mun ärkkärit hajos, oisin voinu luistella niil viel 10 vuotta.

© Peter Troest

© Peter Troest

Nimeäpä joku derbyidolisi tai esikuvasi?

Taas vaa yks. Ei se mitää, nimeän Matokisti kuusysin, hitsi miten siisti ja kovistyyppi. MOI MATO FANITAN

Sun jammaustyylistä on inspiroiduttu kehittämään oma drillinsäkin, jossa treenataan sun jänismäistä sivuttaisloikkimistyyliäsi labyrintissä. Mikä on sun oma lempidrillisi, a) pelaajana, ja b) valmentajana?

En kyl osaa nimetä mitää tiettyy drillii, mut pelaajana tykkään kaikist kikkailudrilleist mis ollaa sillee living on the edge, ja valmentajana niistä minkä jälkeen pelaajien silmät tuikkivat ilosta, ja mitkä antaa oivalluksia ja synnyttää keskustelua.

Minkäslaisilla hashtageilla lähdetään tästä kesän viettoon?

JES PARAS KYSYMYS!!! Tietysti #vituiks #kilonkautta #ruokakippis #otataijätä #pekoniimeille ja #aitorakkausodottaa sekä #joojaniin

Ja kukapa nakitetaan seuraavaksi kuukauden lerssiksi, ja miksi?

Seuraava kuukauden lerssi on aina yhtä ihanan iloinen ja pirteä tunnelmannostattaja, supertsemppari ja hassuttelia_nainen LINDA LEMONATE HER! Pusui!

About The Author

Bio:

Rollin News Author


DERBY TODAY
Comments
Share what you think

Add comment

Please Login or Register To Add A Comment