Kuukauden Lerssi – Linda Lemonator 64

Mitä sitruuna sanoi kun jäi auton alle? Ei mitään, se vain tirskahti!
Kuukauden Lerssi Linda Lemonator antaa derby alter egonsa pettää, sillä hapanta naamaa ei tämän tirskahtelevan ilopillerin naamalla tavata. Linda ei taida olla karavaanari, vaikka onkin kaikkien kaveri ja vastustajien teiden tukko. Pitemmittä puheitta, annetaan APLOOODIT ja estradi meiän Lindalle!

1796585_815863245094864_2015707459_n

© Carlos Marko-Tapio

Juuh elikkäs, Lemonaattori, mitäs läksit?

No mähän läksin, kaksi ja puoli vuotta sitten laitoin luistimet jalkaan ja täsä mä ny olen! Alun haparoinnista on päästy aika pitkälle mutta pitkä matka on vielä kuljettavana. Tai no, eihän se pääty koskaan, aina on parannettavaa.. Huh, menipä jotenki filosooofiseksi!

Ansioiduit ekassa Lerssi™gaalassa vuoden viilipytyksi. Mitäs mitäs, mikä pitää pään kylmänä ja tunteet lämpiminä radalla?

Kai se on ihan vaan luonnejuttu? Mä nyt oon tällanen rauhallinen tyyppi ja pitkäpinnainen, ainakin yleensä. Mutta sitte ku se pinna palaa, niin sehän palaa. Pitkään.

Vaikka monet elää luulossa että there is no life outside Kouvola Rock n Rollers, harrastat myös näyttämötaiteita teatterin puolella. Nyt pistän pahan, mitä yhteistä on teatterilla ja derbyllä? (ps. tää ei oo vitsi).

Ohhoh, onpas kysymys… Ainakin jännitän ennen peliä melkein yhtä paljon ku ennen esitystä! Se hetki ennen vihellystä ja hetki ennen ekaa menoa näyttämölle… Sanoinkuvaamattoman jännittävän kutkuttavaa, haha! There`s no business like show business, onhan nää mun kummatkin harrastukset aika showta ;)

582324_10151370946447904_1931891627_n

© Marko Niemelä

Ajatellaanpas kivoja asioita sitten. Kun katselet aikaa taakse päin, mikä muisto erityisesti saa silmiisi onnen kyyneleet, takin kaulukseen, kuin tähtitaivaallee-ee, putoomaan?

Mun eka isojen tyttöjen peli :D Sehän oli tietenkin Suomi Cupin kaikkien aikojen eka matsi ja mehän voitettiin. Ai että, se oli hienoa se. Myöskin pääsy meidän A-tiimiin nostatti vähän vettä silmäkulmaan <3

Kaikki on vinxin vonxin tai ainakin heikun keikun. Jos en tarkempaa ja likempää olisi sinua tiiraillut, voisin erehtyä Peppi Pitkätossuksi, joka on Huttusen tavoin #aivanhyvää esikuvamatskua. Näin jykevän aasinsillan siivittämänä, kekä on sun derbyidoli? No okei saat sanoo vaik viis jos perustelet hyvin.

Peppihän tosiaan on yksi mun idoleista mutta derbyidoleista puhuttaessa on pakko nostaa esiin Kallion T-Bag jonka blokkaamista on ilo katsella. Myös meidän omien Ursula Kaaoksen ja Ässän blokkaustyöstämisestä on aivan hyvä ottaa mallia itse kunkin. Jep!

563730_747377858610070_1511791055_n

© Carlos Marko-Tapio

Jos saisit valita, niin ottasitko mielummin sen, et sun leadistatus vaihtus joka aivastuksella vai ettet erottas jammerii blokkerist? Miksi?

Hitto mikä kysymys! :D No ehkä ottasin ton puusilmäpuolen. Jos ois ihan pakko siis. Kait siinä sit ois pääasia et jotain ees tekis ja jonku vihulaisen edessä olis vaikkei erottaiskaan jammeria blokkerista :D

Doddi, kerroppa lopuksi viisaita sanoja kanssakulkijoille, luistelijoille, yksinhuoltajaäideille autokauppiaille?

Tähän vois vastata mitä vaan ku kuitenkin hyppäätte tohon loppuun heti, mutta sitte kun luette joskus ehkä myös tän kohdan niin haluaisin sanoa että aina kannattaa nauraa kun siihen on mahdollisuus, halata, syödä hyvin, hassutella ja haistattaa pitkät kaikille urpoille ja ahdasmielisille ruttuturville. Nih! Ja pidetään se MATALA luisteluasento!

KEKÄ ON SEURAAVA KUUKAUDEN LERS?

Tää oli PAHIN!! Stressasin tän kanssa siitä asti kun luin Rullan haastattelun… On niin monta vaihtoehtoa mutta tällä kertaa Kuukauden Lerssi on mahtava tsemppari ja hieno ja luotettava wall buddy Carlos!! Halei! ^^

About The Author

Bio:

Rollin News Author


DERBY TODAY
Comments
Share what you think

Add comment

Please Login or Register To Add A Comment