Kuukauden Lerssi – Ässä 17

ÄÄÄSSÄ HÄSSÄKKÄ, ÄSSÄ HÄSSÄKKÄ!

Kuukauden, tai no muutaman kuukauden takainen lerssimme on Ässä Koskinen, Salla Poskinen. Seurassa aivan alusta asti häärännyt jokapaikan höylä, koordiloordimme ja propellihattujen äiti suihkii radalla tähdet hatussaan kuin sata salamia, hermot viileinä kuin pytty viiliä.

© Carlos Marko-Tapio

© Carlos Marko-Tapio

Noniin elikkäs, onks ihan ässä meno? Noin niinkun yleensä elämässä.

- Kiitos kysymästä, kyllä vaan on! Ja jos ei ihan aina oo, niin pitää vaan muistaa että itestä se on lopulta kiinni.

Täällä sitä ollaan, roller derbyä pelailemassa ja harrastamassa. Kerroppas nyt kaikille vähän urastasi, millä mielin ja keinoin päädyit Lerssien™ jammerinelikkoon? Mikä on ollut unohtumattomin muisto urallasi?

- Alkuvaiheissa meillä ei ollut mitään vakiintunutta jammeripossea, vaan kaikki pelas vähän kaikkia paikkoja. Varmaan pysyin sitten vähän keskivertoa paremmin pystyssä, kun jossain vaiheessa aloin saada jammeripipoa kouraan vähän useammin. Aina ei ois huvittanut vetää sitä päähän ollenkaan, mutta siinähän sitä sitten pakon saattelemana oppi olemaan. Kesästä 2011 on kohta jo kolme vuotta, ja takana on aika iso määrä tunteja luistimilla. En oo mikään maailman nopein oppija, mutta ahkerasti treenaamalla se tähtipipo on pysyny päässä tähän asti. Tällä hetkellä mua kiehtoo hirveesti blokkerielämä, ja toivon pääseväni toteuttamaan itseäni siinäkin hommassa jossain vaiheessa.

Unohtumattomin muisto on varmastikin ihan ensimmäinen Suomi Cup -ottelu tammikuussa 2013, kun otettiin yllätysvoitto Tampereesta. Se oli meidän eka oikee voitettu peli ja täynnä tunnetta. Henkilökohtainen tavoitteeni siihen peliin oli ottaa historian ensimmäinen Suomi Cup -liidi ja sen tein!

Jos mietit muutaman vuoden takaista Coco Nutsia, mikä teki tästä naisesta Ässän? Onko tie ollut pitkä ja pölyinen vaiko sangriaa ja karnevaalii, tequilaa ja kasvomaalii?

- Se on ollu kaikkee sitä! Varsinkin alussa se oli soratiellä kyntämistä naamallaan, mutta jotenkin se silti oli niin hauskaa, että sen suostui tekemään aina vaan uudelleenkin. Että kyllä mä lukitsen vastauksen B, tequila.

© Carlos Marko-Tapio

© Carlos Marko-Tapio

Millaisia ambitioita sulla on tällä hetkellä derbyssä, mitä kohti treenaat ja pumppaat rautaa ja sotket  spinningtunneilla kuin sorsa liukkaalla jäällä?

- Kirjasin HeiaHeiaan tavoitteeksi näyttää vauhdikkaalta, koska hyvien Facebook-kuvien takiahan tätä tehdään, tietty! Ikuisuustavoite on ihan vaan selvitä radalla hengissä, ja mieluiten niin, ettei kukaan katsomossa mieti, että miks ne ton reppanan tonne laitto, eihän tosta tuu mitään. Vielä lisää sitä spinningii!

Uskoisin, että mottosi voisi olla suoraan Vanish Oxi Actionin mainoksesta, eli LUOTA PINKKIIN. Mikä tekee sun joukkueesta ihanan ja parhaan, sen jota et vaihtaisi?

- Mun joukkue on täynnä keskenään ihan erilaisia ihmisiä, joista moneen en olisi varmaan muussa maailmassa vaivautunut edes tutustumaan, mutta nyt en pärjäis ilman. Ne täydentää toisiaan. Oppii, onnistuu ja epäonnistuu yhdessä. Kertoo parhaat vitsit ja nauraa niille vähän huonommillekin. Niiden kanssa on kasvettu ja kehitytty yhtä matkaa, muututtu yksilöistä joukkueeksi. Mun parhaat kaverit! </derbylove>

© Carlos Marko-Tapio

© Carlos Marko-Tapio

Vaikka oma maa on mansikkainen ja yhtä cool kuin Paula Lehmä, varmasti salaa ihailet myös jotain ulkopuolista. Kuka on sun derbyidoli ja miksi?

- Muutaman mainitakseni maailmanluokan huippujammerit Bonnie Thunders ja Hauss the Boss, koska ne nyt vaan on ihan ällistyttävän hyviä. Ja muistuttaa siitä, ettei koolla ole väliä. Suomalaisista tyypeistä ihailen muun muassa HRD:n jammeria Super Mariaa ja KRR:n ihan mieletöntä blokkeria T-bagia, huhhuh vaan.

Haluaisitko muuten kertoa lisää sinun ja Paula Lehmän suhteesta?

- Haluan! Varma tapa ilahduttaa mua on törkätä toiseen käteen Paula-vanukas (suklaa vaniljatäplillä) ja toiseen lusikka. Kiitos.

Omituinen yhdistelmäkysymys ilman aasinsiltaa: mitä haluaisit antaa vinkeiksi kaikille jotka ovat häikästyneet viipeltämisestäsi radalla ja tavoittelevat samaa? Mikä on sun lempidrilli?

- Älä luovuta, koita uudestaan! Treenaa semmosia asioita mitkä eniten ärsyttää. Mee pois mukavuusalueelta ja pysykin poissa. Mun lemppareita on kaikki ketteryyskikkailut esimerkiksi agility laddereilla.

Ja lopuksi, onko parempi pyy pivotissa kuin kymmenen oksalla?

- Ennen pevotti, nyt on pivotti. Eli parasta on kun oma pivotti on käpälän etäisyydellä, valmiina pelastamaan mut!

EI VAAN, OIKEESTI LOPUKSI! Kenet sinä nimeät ensi kuun Lerssiksi™ ja miksi?

- No se oot tietysti sä, Taalasmaan Rultsi! Eihän tätä nyt tarvi ees perustella. Takuuvarmat hauskat jutut!

$15.00 USD | Team Ant

About The Author

Bio:

Rollin News Author


DERBY TODAY
Comments
Share what you think

Add comment

Please Login or Register To Add A Comment