It's time to Roll HOs!!!

Perjantaiaamu 18.2. alkoi pienen mahanpohjassa elämöivän kutkutuksen voimalla. Neljä Tampere Rollin' Hosien Minimum Skillsit suorittanutta tyttöä odottivat innolla iltaa, ja ensimmäistä scrimmagekokemustaan. Matka kävi kohti Helsinkiä, Helsinki Roller Derbyn järjestämään Open Scrimmageen, eli näytösotteluun, pelaamaan.

 Menomatkalla moneen kertaan jännitettiin ääneen ja pelättiin, että "ei siitä kuitenkaan tuu mitään!!". Viimein Pasilan risteyksessä, lähes perillä siis, joku matkaajista kysyikin, että hei mitä jos kuitenkin käännytään takaisin?? Kaikkia jänniti ihan hillittömästi, ja perille päästyämme kamoja vaihdettiin tärisevin käsin samalla, kun luotiin ujoja katseita niitä taitavia, äänekkäitä ja iloisia helsinkiläispelaajia kohtaan.Autossa oli hieman ahdasta. Vai väittääkö joku, että näiden
tyttöjen pelikassit olis muka isot??

Ensimmäiset kierrokset parkettilattialla voisi kuvailla niin, että siellä oli neljä Bambia jäällä. Varmuus menoon kierros kierrokselta kuitenkin kasvoi, ja uskalsi jo koittaa vähän kikkaillakin. Lopulta meidätkin jaettiin jo olemassaoleviin joukkueisiin ja päästiin suorittamaan viimeset lämmittelyt ennen koitoksen alkua. Betty BooHoo ja Mean Minnie Ho päätyivät mustaan joukkueeseen Hotheaded Ellien ja Bloody-Ho-Maryn kisatessa valkoisessa joukkueessa.

Itse peli ja oma jaksamiskyky yllätti meidät kaikki. Erät kuluivat kuin siivillä, ja äänet huudettiin käheäksi. Koko peli oli ohi kuin hujauksessa, ja olimme niin adrenaliinihöyryissä pitkään pelin jälkeenkin, että olisihan tuota vielä jatkanutkin!! Ottelun tiimellyksessä allekirjoittanut ansaitsi itselleen kaksi Minoria, kun valkoisen joukkueen Mary hankki itsensä jäähylle asti! On se hurja!! =D

Yhtenä ihanimpana muistona on erään jamin alku, kun jalat täristen odoteltiin alkuvihellyksen tuloa, ja katsomosta kantautui korviin huuto: "TRH!! HRD!! TRH!! HRD!!" Hymy saapui ainakin Bettyn huulille.

Valkoisen joukkueen Horot saivat viimeisiä ohjeita ennen koitosta.


Varusteiden tarkistus.
 
Ellie odottaa vuoroaan radalle.

Mustan joukkueen Bench Manager Cherry F. Noblebooze
piti hyvän huolen omistaan.
  
Erätauolla joukkueet sulautuivat yhteen.

Action.
 
Välillä käytiin maissa. Betty punaisessa hameessaan.
 
Mary näyttää mallia kuinka blokataan!!

Haavereiltakaan ei voitu välttyä. Tosin saadut mustelmat ovat aika pientä kokoluokkaa, vaikka itse esimerkiksi toisen erän viimeiset minuutit vietinkin maaten mahallani vaihtopenkkien luona hoivaten vasenta kannikkaani jääpussilla. Mallikas ilmalento suoraan takapuolelle, CHECK! Nyt pystyy jo suht hyvin istumaan koko arsenaalilla.

Valkoinen joukkue vei kuitenkin loppujen lopuksi voiton, mutta tiukka oli taisto! Lopulliset lukemat olivat muistaakseni 100-121.

Ottelun päätyttyä saivat myös Horot todistaa kaunista hetkeä, kun Page Disasteria kosittiin yleisölehtereiltä derbyrakkaansa toimesta. Yleisössä neito heilutteli kylttiä "Marry Me, Page!" ja vastaus annettiin kuuluttajan mikin kautta "Kyllä!" Tampere Rollin' Hos toivottaa suuresti onnea tulevalle Derbyparille!


Kotimatkalla neidot olivat väsyneitä, kaikkensa antaneita ja AH niin ONNELLISIA!! Kyllä Roller Derby vain on meidän kaikkien sydämet vienyt.

WE WANT MORE!!!!!


Tampere Rollin's Hos kiittää vielä kerran ihanaisia HRDläisiä, jotka ottivat meidät vastaan, ja näyttivät miten scrimmataan! Koska uudestaan??????!?!?!?!

-Betty BooHoo

P.S. Kaikki ihanat kuvat ensimmäistä matkakuvaa lukuun ottamatta on erittäin taidokkaasti ottanut Marko "ShutterPunk" Niemelä

About The Author

Bio:

Rollin News Author


DERBY TODAY
Comments
Share what you think

Add comment

Please Login or Register To Add A Comment